Obr. LAO-Info hlavička
Novinky v oblasti laserů, optiky, fotoniky a vědeckých přístrojů  |  www.lao.cz
 

Září 2011

,

V tomto vydání newslettru LAO-Info Vám nabídneme spektrometr Torus se zvýhodněnou cenou, informujeme o novém zastoupení firmy Edinburgh Instruments, Ltd. Také o blížící se konferenci zaměřené na lokální mechanické vlastnosti, která proběhne v Olomouci 9.-11.11.2011.

S přáním hezkého dne,
Daniel Bajano, marketingový manažer

Obsah vydání

Brožura

Nová brožura s přehledem produktů

Dodavatelé

Zastoupení firmy Edinburgh Instruments, Ltd.
pro ČR a SR

Výhodná nabídka

Spektrometr Torus

Konference

Lokální mechanické vlastnosti

 

Nová brožura

Rádi bychom Vás informovali, že jsme připravili nový, celkový přehled námi dodávaných produktů pro oblast vědeckých aplikací, měření, výzkumu a vývoje. Vše naleznete v naší nové brožuře. Rádi poskytneme detailní informace k jednotlivým oblastem či produktům, v případě zájmu nás prosím kontaktujte.

Brožura ke stažení zde (1.26 MB)


Lao brožura

Lao brožura


Zastoupení firmy Edinburgh Instruments, Ltd. pro ČR a SR

Rozšířili jsme pro Vás portfolio nabízených produktů o výrobky společnosti Edinburgh Instruments, která již více než 40 let vyrábí vysoce kvalitní CO, CO2 lasery a lasery pro FIR oblast, tzv. terahertzové lasery. Neméně významná je pak produkce a vývoj fluorescenčních spektrometrů, které svojí modulárností, parametry a množstvím příslušenství patří mezi světovou špičku. O konkrétních produktech Vás budeme postupně informovat na našem webu a pomocí newsletteru.

Obr. Quantaurus

Edinburgh Instruments


Spektrometr Torus

Firma Ocean Optics přišla v souvisloti uvedením nového spektrometru Torus se zajímavou nabídkou. Majitelé jakéhokoliv spektrometru série USB mohou využít následující nabídky:
1) při nákupu nového spektrometru Torus obdrží slevu 350,- Euro
2) pokud starý spektrometr vrátí zpět do Ocean Optics obdrží slevu 350,- Euro na nákup nového spektrometru Torus a navíc obdrží TORUS-TTS service package v hodnotě 550,- Euro. Tento balík zahrnuje opravu nebo náhradu jednotky v případě jakéhokoliv poškození spektrometru po dobu jednoho roku.

Torus

Torus

Torus


Konference na téma: Lokální mechanické vlastnosti 2011

Osmý ročník mezinárodní konference o lokálních mechanických vlastnostech se bude konat v Olomouci 9.-11.11.2011. Pořadatelem LMP je společná laboratoř optiky Palackého Univerzita a Fyzikální Ústav Akademie Věd. Navazuje na úspěšné předchozí ročníky LMP s dobře vedeným fórem. Dozvíte se zde poslední výsledky z výzkumu a vývoje v oblasti materiálového inženýrství, experimentálních metod, modelování, atd., s cílem charakteristiky mechanických vlastností materiálů od nano po mikro/meso-měřítko.

Více informací zde ...

Obr. LMP 2011

LMP 2011