Pokud se Vám e-mail nezobrazuje správně, zobrazte si jej zde.

www.lao.cz

LAO - lasery a optika

NEWSLETTER LAO

LEDEN 2014

Vážené dámy, vážení pánové

vítáme Vás v roce 2014 a přejeme Vám mnoho úspěchů, jak v osobním, tak pracovním životě.

Přihlašte se k odběru novinek přes náš Twitter, Facebook nebo využijte technologie RSS a žádná z aktualit LAO INFO Vám již neunikne...

Za celé LAO - průmyslové systémy s.r.o. přeji krásný den!

Jakub Ryba

Jakub Ryba

Marketing Manager

ryba@lao.cz

PŘEDSTAVUJEME PRODUKTY

Nový ramanův mikrosskop od Ocean optics

Nový Ramanův mikroskop od firmy Ocean Optics je navržen i pro měření vyžadující velkou citlivost. Signál je získáván v maximální možné kvalitě díky OneFocus technologii a snímán fotoaparátem s rozlišením 3 mpx. 

POKRAČOVAT

Andor uvedl nové vylepšení Borealis pro spinning disc jednotku Yokogawa

Společnost Andor, která patří mezi špičku  v oblasti spektroskopických a mikroskopických systémů uvedla na trh novou konfokální spinning disc (rotující disk) jednotku Borealis. Jedná se o jednotku Yokogawa CSU vylepšenou pomocí technologie Borealis, kterou vyvinula společnost Spectral Applied Research.

POKRAČOVAT

Bílé lasery v oblasti charakterizace nanostruktur

Lasery generující superkontinuum od společnosti NKT Photonics nalezly uplatnění v oblasti charakterizace nanostruktur. Díky možnosti generovat vlnové délky ve spojitém rozsahu 260-2400nm se stává z bílého laseru skvělý pomocník

POKRAČOVAT

ODBORNÉ ČLÁNKY

Kamera Zyla pro biology

sCMOS kamera Zyla se osvědčila již v mnoha biologických a mikroskopických aplikacích. Nad ostatními kamerami vyniká díky výhodnému poměru cena/zobrazovací schopnosti a unikátní technologií, která umožňuje nahradit dosavadní interline CCD kamery a dosáhnout kvalitnějších snímků například v oblasti fluorescenční mikroskopie.

POKRAČOVAT

REFERENCE

Instalace unikátního elipsometru na MFF

Úspěšně jsme dodali a nainstalovali unikátní elipsometr, který umožňuje měřit všechy prvky Muellerovy matice. Zařízení je umístěno na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy a jedná se o teprvé druhý systém tohoto typu v ČR.

POKRAČOVAT

SPOJTE SE S NÁMI

Společnost LAO s.r.o.

LAO - průmyslové systémy s.r.o.

Na Floře 1328/4
143 00 Praha 4

linkedIn Facebook Youtube Twitter

Tel: 241 046 800
Fax: 241 046 850

E-mail: laser@lao.cz
Web: www.lao.cz

Archiv newsletterů

Nepřeji si dostávat newsletter LAO

Toto je obchodní sdělení společnosti LAO – průmyslové systémy, s.r.o. k jehož odběru jste zadali adresu vyplněním formuláře na některé z našich webových prezentacích a nebo patříte k našim zákazníkům. Pokud byl Váš email zaregistrován neoprávněně anebo nemáte nadále zájem nabídky odebírat, velice se omlouváme, zasílání můžete trvale zrušit odhlášením zde.