Na Deepaka Chopru se slevou díky firmě LAO

Pokud se Vám e-mail nezobrazuje správně, zobrazte si jej zde.

www.lao.cz

LAO - lasery a optika

Na Deepaka Chopru se slevou díky firmě LAO

Vážení partneři, zákazníci a přátelé,

Většina z vás zná firmu LAO jako kompetentního dodavatele v oblasti laserové techniky, vědeckých přístrojů a průmyslových laserových systémů, včetně servisu, dodávek náhradních dílů a technologických laserových školení a konzultací.  A to je samozřejmě naší hlavní činností.

Z pohledu jednoho ze základních genů naší firmy: zlepšování stavu společnosti, bychom vás ale také rádi více seznámili s našimi  aktivitami i v jiných oblastech, než technických a obchodních.

Během posledních let jsme různými způsoby podporovali aktivity vedoucí k zlepšení stavu občanské společnosti. Detaily k vybraným projektům se dozvíte na našich webovských stránkách.  Mezi námi podpořené patří například Dětský domov v Pyšelích, Centrum osobnostního rozvoje Nesměň, Fond Otakara Motejla, či Klub Přátel Pražského Jara.

V letošním roce se naše firma podílela na českém vydání knihy Tajemství života indického diplomata a myslitele Gaurího Šankara Gupty. Více o průběhu křtu knihy a přednáškách pana Gupty na Karlově Univerzitě a Festivalu Evolution naleznete na Facebooku a webovských stránkách knihy, kde se dozvíte i více o autorovi a kde si též uvedenou knihu můžete objednat.

Přednášku na Filozofické fakultě navštívil také velvyslanec Indie v ČR, Jeho Excelence pan Vénkatésan Ašók, prof. Jaroslav Vacek, jeden z našich nejlepších odborníků v oblasti indologie a sanskrtu ale i známý podnikatel Karel Janeček a další vzácní hosté.

V poslední době sílí ve společnosti hlasy po duchovnějším rozměru a smyslu života. Věříme, že situace se zlepšuje a, že i další mimořádná akce, návštěva Deepaka Chopry  15. 5. v Praze, je toho důkazem. Deepak  Chopra je světovou autoritou v oblasti výživy, zdravého života a osobního rozvoje. Základním pilířem našeho zdraví je propojení mysli a těla a péče o jejich rovnováhu, díky které dosáhneme fyzického uzdravení i psychické pohody. Říká americký lékař a spisovatel.

Pro vás, kteří si nechcete ujít tuto výjimečnou událost nechat ujít, nabízíme ve spolupráci s organizátorem přednášky v Lucerně, výraznou slevu při nákupu vstupenky.

Zóna 1 – běžná cena 1790 – cena klienty LAO 1490 – kód DEEPAK_LAO
Zóna 2 – běžná cena 1290 – cena klienty LAO 990 – kód DEEPAK_LAO1

Vstupenky zakoupíte pohodlně ZDE. Při objednání uveďte do kolonky „slevový kupón“ kód vybrané slevy.

Jak a proč podle Deepaka Chopry ovlivňuje vědomí naši realitu a kterých 10 věcí bychom dle jeho zkušeností mohli v našem životě změnit a těšit se tak větší prosperitě a radosti? Odpovědi naleznete ZDE. Nechte se jimi inspirovat, stojí to za to!

S úctou Váš Pavel Kořán
zakladatel a spolumajitel

SPOJTE SE S NÁMI

Společnost LAO s.r.o.

LAO - průmyslové systémy s.r.o.

Na Floře 1328/4
143 00 Praha 4

linkedIn Facebook Youtube Twitter

Tel: 241 046 800
Fax: 241 046 850

E-mail: laser@lao.cz
Web: www.lao.cz

Archiv newsletterů

Nepřeji si dostávat newsletter LAO

Toto je obchodní sdělení společnosti LAO – průmyslové systémy, s.r.o. k jehož odběru jste zadali adresu vyplněním formuláře na některé z našich webových prezentacích a nebo patříte k našim zákazníkům. Pokud byl Váš email zaregistrován neoprávněně anebo nemáte nadále zájem nabídky odebírat, velice se omlouváme, zasílání můžete trvale zrušit odhlášením zde.