Pokud se Vám e-mail nezobrazuje správně, zobrazte si jej zde.

www.lao.cz

LAO - lasery a optika

NEWSLETTER LAO

BŘEZEN 2013

Vážení,

počasí venku sice vybízí k zimnímu spánku, ale ve firmě LAO se rozhodně nespí – představujeme Vám náš nový web!

Z novinek Vám představujeme nejmenší fotonásobič na světě od firmy Hamamatsu, spektrometr Elite pro Ramanovu spektroskopii od Ocean Optics a novou řadu velkoformátových CCD kamer od firmy Aplegen. Novinkou je rovněž laboratorní řídící jednotka pro lasery OBIS, kterou je možné ovládat až 6 laserových modulů…

S přáním hezkého dne,

Jakub Ryba

Jakub Ryba Marketing Manager ryba@lao.cz

NOVINKY Z LAO

Vítáme Vás na našem novém webu!

Prohledněte si produkty a aplikace na našem novém webu. V nové sekci LAO INFO naleznete reference, novinky, odborné články nebo například informace o školeních, výstavách či konferencích.

Laboratorní řídící jednotka pro lasery OBIS

Coherent nedávno představil nový laboratorní model řídící jednotky, kterou je možné ovládat až 6 laserových modulů OBIS.

Jednotka v sobě spojuje možnost plnohodnotného přímého ovládání přes přehledný dotykový displej a dále vzdálené řízení přes rozhraní USB, RS232 a Ethernet.

Řídící jednotka je s moduly spojena pomocí jediného SDR kabelu.

POKRAČOVAT

Miniaturní fotonásobič od Hamamatsu

Nejmenší fotonásobič na světě. Vysoce citlivý fotosenzor s uspokojující kvantovou účinností 26%. Zařízení je schopné detekovat záření v rozmezí vlnových délek 300 - 650 nm s rychlostí odezvy 1,2 ns.

POKRAČOVAT

NOVINKA - Velkofomátové CCD kamery od firmy Aplegen

Pro doplnění naší produktové řady jsme navázali spolupráci s firmou Aplegen, výrobcem velkoformatových CCD kamer. Tyto CCD kamery jsou určeny pro aplikace vyžadující vysoké rozlišení a dlouhé časy expozice. Dostupné modely poskytují rozlišení až 16 Megapixelů a možnost chlazení až na teplotu 50K.

POKRAČOVAT

NOVINKA - VENTANA - Spektrometr pro Ramanovu spektroskopii od Ocean Optics

Po spektrometru Apex uvedla firma Ocean Optics nový spektrometr nové série Elite. Spektrometr Ventana je velice kompaktní řešení pro aplikace vyžadující vysokou citlivost a rychlost měření. Spektrometr Ventana využívá vysoce účinnou objemovou holografickou fázovou mřížku, díky které dosahuje velice vysoké citlivosti. Typickým využítím je Ramanova spektrometrie nebo měření fluorescence. Ve srovnání se spektrometrem Apex má Ventana o něco horší rozlišení a menší spektrální rozsah. Dosahuje ale vyšší citlivosti a je rozměrově výrazně menší.

POKRAČOVAT

SPOJTE SE S NÁMI

Společnost LAO s.r.o.

LAO - průmyslové systémy s.r.o.

Na Floře 1328/4
143 00 Praha 4

linkedIn

Tel: 241 046 800
Fax: 241 046 850

E-mail: laser@lao.cz
Web: www.lao.cz

Archiv newsletterů

Nepřeji si dostávat newsletter LAO